BG

Cablecommerce Social Login е приложение за влизане във Facebook. Според политиката на Facebook, по-долу са инструкциите за изтриване на данни. 

Ако искате да изтриете дейностите си за приложението за влизане в Cablecommerce, можете да премахнете информацията си, като следвате тези стъпки:

  1.     Отидете на настройките и поверителност на вашия акаунт във Facebook. Щракнете върху „Настройка“.
  2.     След това отидете на „Приложения и уебсайтове“ и ще видите всичките си дейности в приложенията.
  3.     Изберете полето с опции на Cablecommerce Social Login.
  4.     Щракнете върху бутона „Премахване“.
  5.     Поздравления, успешно премахнахте дейностите си.

EN

Cablecommerce Social Login is a Facebook login app. According to Facebook policy, below are the Data Deletion Instructions.

If you want to delete your activities for Cablecommerce login App, you can remove your information by following these steps:

  1.     Go to Your Facebook Account's Setting & Privacy. Click ” Setting ".
  2.     Then, go to ” Apps and Websites” and you will see all of your Apps activities.
  3.     Select the option box of Cablecommerce Social Login.
  4.     Click the ” Remove” button.
  5.     Congratulations , you have successfully removed your activities.