Facebook Pixel
 

*Обявените Цени на стоките са валидни само за покупка чрез електронния магазин

Допълнителни отстъпки за кабелите СВТ-с, ШВПС, ПВВМБ1 и др. кабели при обща стойност на поръчката над 3 000 лв – 10%, над 5 000 лв – 15% и над 10 000 лв – 20% .За повече информация кликни на „Кабели и проводници“

Количка
За екипа ни от енергични, мотивирани и позитивни професионалисти, развиващи потенциала си ежедневно, търсим да присъединим:

 

Комуникативни, изпълнителни и отговорни личности, с ентусиазъм и страст към новото.
На „ти“ с кабели, проводници, електроапаратура и електроматериали.
Лоялни и позитивни, свободно владеещи Английски, Немски и/или друг език.

 

Предлагаме:

Свободата да работите и развивате потенциала си в екип от професионалисти, които Ви подкрепят и насърчават ежедневно.

Да се чувствате уважаван и ценен, като получавате стимулиращо възнаграждение според постигнатите резултати, чрез разработена бонусна система, различни социални придобивки и възможност за подобряване на квалификацията.

 

 Свободни позиции:

Ако някоя от позициите Ви интересува и отговаряте на изискванията, моля кандидатствайте по нея с актуална автобиография и снимка от Формата за кандидатстване по-долу.

***При кандидатстване за позицията, Вие доброволно предоставяте Вашите лични данни и ние ще ги обработваме за следните цели: подбор на кандидати за тази позиция; подбор на кандидати за бъдещи позиции, настъпващи в рамките на една година, освен ако изрично не заявите вашето несъгласие; подписване на трудов или друг вид договор. Личните данни, предоставени за тези цели, ще бъдат съхранявани за срок до една година. Имате право да поискате изтриване, коригиране или блокиране на личните данни, ако обработването им не отговаря на изискванията на действащото законодателство или надхвърля посочените цели.