Facebook Pixel
 

*Обявените Цени на стоките са валидни само за покупка чрез електронния магазин

Допълнителни отстъпки за кабелите СВТ-с, ШВПС, ПВВМБ1 и др. кабели при обща стойност на поръчката над 3 000 лв – 10%, над 5 000 лв – 15% и над 10 000 лв – 20% .За повече информация кликни на „Кабели и проводници“

Количка

Доставка

Доставката се осъществява с наш превоз или с куриерска фирма "СПИДИ" на посочения от Вас адрес в България. Цената на доставката е 5 лева. За поръчки над 400 лева доставката е безплатна. Стойността на доставката е включена в общата цена на поръчката. Доставката се осъществява в работен ден в срок до 5 работни дни от потвърждаването на поръчката. За някои специални артикули срокът на доставка е по-голям и е обявен изрично за съответния артикул.

Всички пратки се изпращат с услугата "Провери преди да платиш" и куриерът е длъжен да Ви изчака, за да проверите състоянието на опаковката. Проверката се свежда до преглед на външния вид на пратката и не е възможно продуктът да се включва и тества.

Кабелкомерс ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер.

При всички случаи "Кабелкомерс" ООД си запазва правото едностранно, без да информира потребителя да удължава посочените срокове за доставка с до седем дни. Стоките се доставят на получателите стандартно - на ръка срещу подпис, като пратките се доставят до входа на сградата.

 

Отговорности:

"Кабелкомерс" ООД не носи отговорност при:
 - изчерпване на количества от дадени артикули,
 - забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки.

Внимателно прочетете тези условия, както и общите условия преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия.

 

При плащане през системата на Борика, Банков превод, 

Моля първо проверете за наличност на тел: 0882 900 053